Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Erkeklerin imdadına Narpost yetişti - Makro Ekonomi Haberleri

        Yıldönümlerini unutan erkeklerin imdadına Narpost’un Acil Hediye Servisi yetişti. 1 yılda 120 bin ‘son dakikacı’, üzerine sevdiğinin fotoğrafını bastırdığı hediyelik eşya siparişi verdi

        Evlenme yıldönümü unutan Narpost’un ‘Acil Hediye’ servisini aradı, bir yılda 120 bin kişi son dakika hediyesi gönderdi. Bir yıl önce kurulan Türkiye’nin ilk kargo marketi Narpost, kuruluşuyla eşzamanlı olarak faaliyete geçirdiği ‘Acil Hediye Servisi’ ile eşlerinin evlilik yıldönümlerini unutan erkeklerin kurtarıcısı oldu.

        Evlilik yıldönümünü son dakikada hatırlayan ve eşine hediye almayı unutan erkeklerin Narpost’un 444 93 94 numaralı hattını arayarak özel günleri kabus olmaktan çıkardığını anlatan Narpost CEO’su İdris Karaca, müşteri portföylerinin yüzde 75’ini erkeklerin oluşturduğunu söyledi. Cep telefonundan ya da bilgisayardan gönderilecek bir fotoğrafla seçilen ürünün üzerine sevgilisinin ya da eşinin resmini bastıranların hediye krizi yaşamaktan kurtulduğunu belirten Karaca, “Böylece hem romantik hem de özel bir hediye oluyor. Hediyeyi anında istenilen yere ulaştırdığımız için de niye unuttun kavgası yaşanmıyor” diye konuştu.

        En çok tercih edilen hediyelerin poster, tişört ve ayıcık olduğunu belirten Karaca, “Evlilik yıldönümleri ilk sırada yer alıyor. Bunu doğum günleri izliyor. Sipariş veren erkeklerin çoğunluğu 30-45 yaş arasında” dedi.

        Arkadaşın ‘krizi’ ilham verdi

        İNSANLARIN üzerinde emek harcanmış, kendisinin düşünüldüğünü anlatan özel hediyeler almak istediklerini belirten Narpost CEO’su İdris Karaca, Acil Hediye Servisi fikrinin nasıl doğduğunu şöyle anlattı: “Narpost’u kurarken bir arkadaşımız ve eşi ile bir restorandaydık. Eşinin suratından düşen bin parçaydı. Nedenini sorunca evlilik yıldönümünü unuttuğunu öğrendik. Bir maille hediyesi eve gidebilirdi diye düşündük. Sonunda hediyelik ve baskı işini posta ile birleştiren bir çözüm bulduk.”

        AKŞAM - AYLİN LÖLE

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa