Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para iPhone 3G geliyor - Makro Ekonomi Haberleri

        Uluslararası mobil iletişim grubu Vodafone ile Apple, sabırsızlıkla beklenen iPhone 3G’nin 11 Temmuz’da Avustralya, İtalya, Yeni Zelanda ve Portekiz’de, 2008’in ilerleyen dönemlerinde de Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Mısır, Yunanistan, Hindistan ve Güney Afrika’da piyasaya sunulacağını duyurdu.

        iPhone 3G, iPhone’un çığır açan tüm özelliklerini birinci nesil iPhone’un iki katı hızlı* 3G iletişim ağıyla, genişletilmiş lokasyon bazlı mobil hizmetlere yönelik dahili GPS’iyle ve Microsoft Exchange ActiveSync desteği içeren iPhone 2.0 yazılımıyla birleştiriyor ve kısa süre önce piyasaya sunulan iPhone SDK için hazırlanmış yüzlerce üçüncü parti programını destekliyor.

        Vodafone ile Apple arasında sağlanan işbirliğiyle ilgili konuşan Vodafone Grubu Küresel Pazarlama Yöneticisi Frank H. Rövekamp, “Bu yaz Avrupa genelinde ve gelişmekte olan pazarlardaki müşterilerimize iPhone’u sunuyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Vodafone’un geniş, yüksek hızlı ve güvenilir şebekeleri, müşterilerinin iPhone’larında mükemmel bir internet ve iletişim deneyimi yaşayabilecekleri anlamına geliyor” dedi.

        Apple Operasyonlar Üst Yöneticisi Tim Cook ise, “Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketi Vodafone’la çalışarak iPhone 3G’yi dünya genelinde 10 ülkeye sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu çığır açan telefonu dünyanın dört bir yanında daha çok insanın kullanımına sunmak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

        iPhone 3G Vodafone aracılığıyla hem kontörlü hem de sözleşmeli hatlarda kullanılabilecek ve yüksek değerde veri paketleri içerecek. Kesin lansman tarihleri ve ödeme planlarıyla ilgili ayrıntılar ilgili ülkelerdeki Vodafone şirketleri tarafından kısa süre sonra açıklanacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa