Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş'ın tercihi Olimpiyat! - Futbol Haberleri

        Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, BJK İnönü Stadı'nın yerine yapılacak yeni stat projesiyle ilgili yasal prosedür ve izinlerin alınma sürecinin sürmesi nedeniyle ve taraftarların isteği üzerine, yeni sezon kombine kart satışlarına, BJK İnönü Stadı üzerinden başlanmasını ve gerekli izinler alındıktan sonra maçların Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasını kararlaştırdı.

        Yönetim kurulunun bugünkü toplantısının ardından yapılan açıklamada, yeni statla ilgili prosedür ve gerekli izinlerin alınma sürecinin sürdüğü ve taraftarların da ısrarlı kombine kart istekleri bulunduğu belirtilerek, ''Yönetim kurulumuz, bu doğrultuda, 2008-2009 sezonu maçları kombine kart satışlarına BJK İnönü Stadı üzerinden başlamayı, gerekli izinler tamamlandığı gün itibariyle de maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamayı kararlaştırmış bulunmaktadır. Buna göre, kombine kart satışlarına 12 Haziran Perşembe günü başlanacaktır'' denildi.

        Bu sezona özel olmak üzere, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın kullanılması durumunda, kombine kart sahiplerine, BJK İnönü Stadı'nda bilet aldıkları yerlerin benzeri konumundaki tribünlerden yer verileceği, ayrıca aynı bölgeden bir kombine kartın da bedelsiz olarak sunulacağı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        ''Böylece, 2008-2009 sezonu için BJK İnönü Stadı'nda 1 adet kombine kart alan taraftarımız, maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamamız halinde, 2 adet kombine kart sahibi olacak. Kombine kart satışlarımız 12 Haziran Perşembe günü başlayacak ve 9 Ağustos Cumartesi günü son bulacaktır. 12-21 Haziran tarihleri arasında, eski kombine kart sahiplerine, eski yerlerini almak üzere öncelik tanınacaktır.''

        Bu arada, kombine kart satışlarının BJK İnönü Stadı'nın altında yer alan kombine kart satış merkezinden ve Biletix'ten sağlanabileceği bildirildi.

        Kombine kart fiyatları ise şu biçimde açıklandı:

        VIP Üst D .....: 6.500 YTL

        VIP Üst B-E ...: 4.500 YTL

        VIP Üst A-F ...: 2.300 YTL

        VIP Alt A-F ...: 1.800 YTL

        VIP Alt B-E ...: 2.800 YTL

        VIP Alt C-D ...: 3.300 YTL

        Numaralı Orta .: 2.100 YTL

        Numaralı Kenar : 1.550 YTL

        Kapalı Üst ....: 1.200 YTL

        Kapalı Alt ....: 975 YTL

        Yeni Açık .....: 400 YTL

        Eski Açık .....: 350 YTL

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa