Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Alessandro Dell'Acqua Türkiye'ye geliyor - Makro Ekonomi Haberleri

        CNR Fuarcılık 28-30 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştireceği “Moda & Marka Fuarı”nda dünya moda devi Alessandro Dell'Acqua’yı ağırlıyor. Transparan kumaşlar ve dantellerin bolca yer aldığı 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile moda haftalarında büyük beğeni toplayan ünlü modacı, Moda & Marka Fuarı’nın onur konuğu olarak ilk kez İstanbul’a gelerek, moda camiası ile buluşacak.Ulusal ya da uluslararası alanda marka olmuş ve bu yolda ilerleyen yerli ve yabancı firmalarının 2009-2010 Sonbahar-Kış ve 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını yerli ve yabancı alıcılar buluşacak.

        Fuarın sloganı “ Moda İstanbul, İstanbul Moda”

        “İstanbul Moda, Moda İstanbul” sloganı ile yola çıkılan fuarda, ürün ve markaların ön plana çıkması amacıyla tek tip stant uygulaması yapılacak.

        Şu an, aralarında Bisse, Aydınlı, Herry, Carton, Silk & Cashmere, Red Apple, Karton gibi birçok ünlü markaların da yer aldığı fuara toplam 125 moda markası katılabilecek.

        10 bin m2 alanda gerçekleşecek Moda & Marka Fuarını yerli ve yabancı 25 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor. Fuarın ziyaretçi ülkeleri başta Rusya Federasyonu olmak üzere, Suudi Arabistan, Dubai, Nijerya, Libya, İran, Irak, Yunanistan, Polonya, ayrıca diğer Ortadoğu ve Arap ülkeleri olacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa