Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Zafer Bayramı'nda kalkan geminin hasılatı 15 Temmuz şehitlerine - İş-Yaşam Haberleri

        Türkiye-Avrupa arasındaki Ro-Ro hatlarındaki intermodal taşımacılığın lideri U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş.’nin tüm gemi navlunu hasılatını, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nca esasları belirlenen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın görevlendirildiği “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na bağışladığı İstanbul’dan İtalya’ya gidecek olan gemisi “UN Trieste”, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Pendik’ten yola çıktı. Ambarlı Limanı’na da uğrayan gemi, 2 Eylül Cuma günü İtalya’nın Trieste şehrine varmış olacak.

        U.N. Ro-Ro, İstanbul’dan İtalya’nın Trieste şehrine kalkan yaklaşık 240 araç kapasiteli gemisinin tüm hasılatı olan 897,877.22 TL’yi, 15 Temmuz 2016’da ülkemize karşı yapılan hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve yaralananlara yönelik başlatılan “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na aktardı. U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş. CEO’su Sedat Gümüşoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “15 Temmuz akşamında ülkemize karşı yapılan, demokratik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyet’nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimizin ailelerine ve yaralanan vatandaşlarımıza destek olabilmek bizler için büyük gurur. Ülke olarak hep birlikte yaraları sarmaktan, birlik ve beraberlik duygumuzu tüm dünyaya göstermekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

        322 bin araç kapasiteli 12 modern Ro-Ro gemisiyle, İstanbul’dan Pendik ile Ambarlı ve Mersin’den, İtalya’daki Trieste ve Ancona Limanı’larına, Pendik’den Fransa’daki Toulon Limanı’na düzenli ro-ro seferleri gerçekleştiren U.N. Ro-Ro, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleştirdiği bu seferle tüm şehitlerimizi bir kez daha anmış oldu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa