Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Lüks Yaşam 'an'Karada tekne şovu - Lüks Yaşam Haberleri

        Denizlerin efendileri bu kez denize kıyı olmayan bir Anadolu kentinde karaya çıkıyor. CNR, bir ilke daha imza atarak dünyanın karada yapılan en büyük ikinci fuarı Avrasya Boat Show’un ardından Ankara’da deniz araçları ve aksesuarları fuarı düzenliyor. Ankara Boat Show, Nisan ayında başkentliler başta olmak üzere tüm deniz tutkunları ile buluşuyor.

        21-25 Nisan 2010 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Ankara Boat Show, başkentli denizseverlerle birlikte yelken açacak. Fuar Karadeniz’e yakınlığı ile bilenen Ankara’da balıkçılığın ve su sporlarının geliştirilmesini amaçlıyor. Pek çok yelken kulübü, Denizcilik Müsteşarlığı, kuvvet komutanlıkları gibi kurumların da Ankara’da olması fuarın bölgedeki önemini daha da artırıyor.

        Avrasya Boat Show’a Gösterilen İlgi Fuarı Başkente Taşıdı

        Ankara Boat Show, CNR Ekspo Fuarcılık A.Ş. tarafından Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği DENTUR desteğinde düzenlenecek. CNR Ekspo Fuarcılık yetkilileri, İstanbul’da düzenlenen Avrasya Boat Show’a Ankara’dan gösterilen yoğun ilginin başkentte fuar düzenleme fikrini geliştirdiğini ve böylelikle gündeme alındığını belirtiyorlar.

        Türkiye’de ilk kez denize kıyısı olmayan bir Anadolu kentinde sektör fuarının düzenleneceğini söyleyen CNR yetkilileri, Ankara Boat Show’da 500’ün üzerinde markanın yer alacağını ifade ettiler.

        AKM’ye 10 Bin m²’lik Çadır Kuruluyor

        10 bin m² alanda düzenlenecek Ankara Boat Show için Atatürk Kültür Merkezi’nde devasa modern bir çadır kuruluyor. Sektörün önde gelen firmalarının katılacağı fuar 5 gün boyunca başkentlilerin ilgi odağı olacak.

        Su Sporu Etkinlikleri Yapılacak

        Ortadoğu Teknik Üniversitesi sınırları içerisinde kalan Eymir Gölü’nde de fuar kapsamında su sporlarına yönelik çeşitli aktivitelerin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

        21-25 Nisan tarihleri arasındaki Ankara Boat Show, 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa