Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Enerji CK Akdeniz Elektrik, kamu çalışanlarına özel paket sunuyor - Enerji Haberleri

        CK Akdeniz Elektrik, "Enerjim Organik", "Enerjim Eğitiyor" ve "Enerjim Kamu" adlı üç yeni tarifeyi tüketicilere sunuyor. CK Akdeniz Elektrik'in yeni tarifesi 'Enerjim Kamu', sektörde kamu personeline sunulan ilk ve tek tarife olma özelliğini taşıyor.

        İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, aylık elektrik faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan kamu çalışanı ya da emeklilerinin yararlanabileceği tarifede ulusal elektriğin birim fiyatı üzerinden yüzde 5 indirim yapılıyor. Söz konusu tarifeden kamu personelinin yanı sıra serbest tüketici hakkı olan üç yakını da faydalanabiliyor.

        TÜM KAMU PERSONELİ FAYDALANABİLECEK

        Elektrik perakende satışında kamu segmentine yönelik başka bir tarife olmadığının altını çizen CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, "Bu alanda bir eksik olduğunu görerek çalışan ve emekli ayrımı yapmaksızın tüm kamu personelini kapsayan 'Enerjim Kamu' tarifesini çıkardık. Abonelerimizin farklı beklentilerine yanıt vermek, sektörde ilklere imza atmak bizi mutlu ediyor. Enerjim Kamu tarifesine geçmek isteyenlerin serbest tüketici şartlarını taşımaları ve kamu personel kimliğini ibraz etmeleri gerekiyor" dedi.

        'Enerjim Kamu' tarifesiyle ilgili bilgiler veren CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, tarife hakkında şu bilgileri paylaştı:

        "Geleceğe yatırım yapmanın yanı sıra dediğimiz gibi her türlü her segmentten müşteriye hitap etmemiz gerekiyor. dolayısıyla şuana kadar enerji sektöründe kamuya yönelik hiçbir tarife çıkarılmadı. Bu alanda da biz bir ilk olmak istiyoruz. Enerjim Kamu ile kamu çalışanları ya da emeklilerini ayırmadan tüm kamu personeli ve en az 3 yakınına ilave indirimler planlıyoruz."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa