Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 16 yaşındaki çırağa şırıngalı saldırı

        Antalya'da evine gitmek üzere minibüsten inen 16 yaşındaki kuaför çırağı Kadir Davazlı, motosikletli bir kişinin şırıngalı saldırısına uğradı. Şırıngayı boyun bölgesine saplayıp kaçan zanlı izini kaybettirirken, hastaneye kaldırılan Davazlı'ya enjekte edilen zehirli madde inceleniyor.

        Belediye İş Hanı'ndaki bir kuaför dükkanında çalışan Kadir Davazlı, dün öğleden sonra Sanayi Mahallesi'ndeki Çıraklık Eğitim Merkezi'ne gitti. Okul çıkışında minibüse binen Davazlı, Hal Kavşağı'nda indi. Bu sırada kask takan bir motosikletli, hızla gelerek minibüsün yanındaki Davazlı'nın boyun bölgesine şırınga saplayıp, içindeki sıyıvı enjekte etti.

        Saldırgan, motosikletle olay yerinden uzaklaşırken, olayın şokunu yaşayan Kadir Davazlı bayıldı. Ağzından köpük çıkan Davazlı, çevredekiler tarafından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan gence enjekte edilen ve zehirli olduğu belirlenen maddenin ne tür zehir içerdiği tespit edilmeye çalışılıyor. Davazlı'nın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

        Babası Fethi Davazlı, “Oğlum minibüsten indiği sırada, elinde şırınga olan bir kişinin saldırısına uğramış. Boyun bölgesine şırıngayı batıran saldırgan, olay yerinden hızla uzaklaşmış. Kadir'in düşmanı yoktu” dedi.

        KONYA'DA DA GÖRÜLMÜŞTÜ

        Konya'da, 2003 yılının Mayıs ve Haziran aylarında ortaya çıkan sapık, 6 üniversiteli genç kıza ve bir evkadınına bisikletle yaklaşıp tacizde bulunmuş, elinde bulunan şırıngayı vücutlarının çeşitli yerlerine saplayıp kaçmıştı. Sapık daha sonra hırsızlık yaparken yakalanmıştı.

        Erol AKKIR/ANTALYA, DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa