Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Şimdi de 'ramazan magandası'

        Maganda kurşunu bu kez ramazanda can aldı. İzmir Kemalpaşa'ya bağlı Bağyurdu beldesinde önceki akşam bir grup, ramazan ayının gelişini kutlamak amacıyla havaya ateş açtı.

        BAŞINA SAPLANDI

        O sırada evinin terasında çamaşır asan evli ve iki çocuk annesi Gülbeyaz Başsaatçi başından vurularak yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        'DOMUZ KURŞUNU' ÇIKTI

        Genç kadın gözyaşları arasında toprağa verilirken, otopside domuz kurşunu olarak tabir edilen iri saçma ile vurulduğu tespit edildi. Jandarma av tüfeği ile ateş açan kişiyi araştırıyor.

        Ramazan ayının gelişinin havaya ateş ederek kutlanmasının gelenek haline geldiği İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Bağyurdu Beldesi'nde, evli ve iki çocuk annesi Gülbeyaz Başsaatçi (33), başına isabet eden maganda kurşunuyla can verdi. Önceki akşam Kasımpaşa Mahallesi'nde birçok kişi tarafından ramazan ayının gelişini kutlamak amacıyla havaya ateş edildiği sırada evinin terasında çamaşır asan Gülbeyaz Başsaatçi başından vuruldu. Ağır yaralı olarak Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başına saplanan kurşunla can veren genç kadının ölüm haberini alan yakınları, hastane önünde sinir krizi geçirdi. Talihsiz kadının eşi Kemal Başsaatçi (37) ise acı haberle yıkıldı. Çok üzgün olduğunu belirten ve ayakta durmakta güçlük çeken Başsaatçi, Önceki yıllarda beldemizde kurusıkı tabanca ile havaya ateş edilirdi ancak gerçek silah kullanılması eşimin canına mal oldu dedi.

        Yapılan otopsite talihsiz kadının 'domuz kurşunu' olarak bilinen iri saçma ile vurulduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine jandarma ekipleri, araştırmalarını ruhsatlı veya ruhsatsız av tüfeği sahiplerine yöneltti. Jandarma, laboratuvardaki kriminal inceleme sonucunu bekliyor. Başsaatçi'nin cenazesi dün Çarşı Camisi'ndeki cenaze namazının ardından toprağa verildi.

        İlker UYAR - SABAH

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa