Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), (DHA)EDİRNE'nin Keşan ilçesinde polis tarafından 2 evde yapılan aramada 650 gram esrar ve 21 gram eroin ele geçildi, gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.

        Keşan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yapılan istihbari çalışma sonucunda iki adreste uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisini aldı. Harekete geçen ekipler, Yenimescit Mahallesi Ensar Sokak'ta oturan T.O. ile Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 700 Evler Konutları'nda yaşayan İ.K.'nin evlerinde arama yaptı. T.O.'nun evinde yapılan aramada 57 kilitli poşet içerisinde 21 gram eroin, 2 fişek bonzai, İ.K.'ye ait evde ise 650 gram esrar ve 1 fişek eroin ele geçirildi. Uyuşturucu maddelere el konulurken, T.O. ve İ.K., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.K., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, T.O., tutuklanarak, cezaevine konuldu.

        DHA-Güvenlik Türkiye-Edirne / Keşan Ünsal YÜCEL

        2020-09-21 18:18:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa