Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünsal YÜCEL/EDİRNE, (DHA)EDİRNE ve Kırklareli'de, İçişleri Bakanlığı'nca yayınlanan ek genelgeyle koronavirüs önlemleri kapsamında hafta sonları sahil kesimleri, park ve mesire alanlarının kapatılması kararının ardından tabiat parklarına girişler kapatıldı.

        Türkiye genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı'nca dün yayınlanan genelge ile hafta sonları sahil kesimleri ile piknik, mangal yapılabilecek park ve mesire alanları için kapatılma kararı verildi. Genelgenin ardından Edirne'nin Enez ilçesindeki Gala Gölü Milli Parkı ile Keşan ilçesindeki Gökçetepe ve Kırklareli'ndeki Kavaklımeşe Korusu Tabiat Parkı'na girişler bugün kapatıldı. Girişlerde bekleyen milli parklar ekipleri, parklara girmek için gelen vatandaşları uyararak geri döndürdü.DHA-Genel Türkiye-Edirne Ünsal YÜCEL

        2020-03-28 17:17:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa