Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne’de meydana gelen yağış sonrası oluşan selde, elektrik geliş noktalarının birçoğunun su altında kalması nedeniyle, can ve mal kaybı riski olduğundan dolayı güvenlik amacıyla elektrik kesintisine gidildiği bugünden itibaren bölgenin büyük bölümüne kontrollü olarak enerji verileceği açıklandı.

        TREDAŞ’tan yapılan açıklamada, "Bölgemizi etkisi altına alan fırtına ve yağış, Edirne ilimizde dün 65 yılın ardından en yüksek düzeye ulaştığı bildirilmiştir. Elektriği, yeterli, kaliteli ve güvenli bir biçimde müşterilerimize ulaştırmak, TREDAŞ’ın en temel görevidir. Ancak, yağış ve sonrasında metrekareye bir günde düşen 130 kilograma yakın yağışın çekilmesi sonrası, binaların enerji panolarının da su dolan bodrum ve 1. katlarda olması nedeniyle, enerji güvenliği sağlanamamaktadır. Binaların bodrum katlarının su dolması sonucu elektrik geliş noktalarının birçoğunun su altında kalması nedeniyle, can ve mal kaybı riski olduğundan dolayı güvenlik amacıyla elektrik kesintisine gidilmiştir. Bugün itibariyle su baskınından etkilenen bölgenin büyük bölümüne kontrollü olarak enerji verilecektir" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa