Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne’de ‘Bebek Dostu Destekleyici Kurum’ olma çalışmaları doğrultusunda Edirne Adliyesi'nde bebek bakım ve emzirme odası açılışı yapıldı.

        Edirne Adliye Sarayı’nda gerçekleştirilen açılışa Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Gökan Yaldız, İdare Mahkemesi Başkanı Yaşar Erdem, Vergi Mahkemesi Başkanı Ebru Göç, Baro Başkanı Alper Pınar, Ağır Ceza Mahkemesi başkanları, hakimler, savcılar, İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan ve adliye personeli katıldı. Açılışta konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Karabacak, anne sütünün ve bebek bakımının önemine değinerek, Edirne Adliyesi'nin “Bebek Dostu Destekleyici Kurum” olması için çalışmalar yapacağını belirtti.

        Açılış sonrası Edirne Adliyesi Konferans Salonu'nda Doktor Firuze Karaağaçlı Özdöver tarafından adliye çalışanlarına anne sütü, emzirme ve bebek bakım odası kullanımı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa