Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2018 yılı gurbetçi sezonunu değerlendirmek ve gelecek sezonlarda alınması gereken ilave tedbirlerle ilgili olarak Kapıkule VIP Toplantı Salonunda, TürkBulgar heyeti toplantı yaptı.

        Toplantıya, Filibe Başkonsolosu Hüseyin Ergani, Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak, Burgaz Bölge Müdürü Valeri Stefanov, Kapitan Andreevo Bölge Müdür Yardımcısı Krasimir Fucadjiev, Elhovo Polis Bölge Müdürü Deyan Mollov, Bulgar gümrük ve polis yetkilileri ile Türk idareciler katıldı.

        Toplantıda 2018 yılı gurbetçi sezonu detaylı bir şekilde değerlendirilerek Türk Bulgar gümrükleri arasındaki işlemlerin daha hızlı, kolay ve güvenli yürütülmesi, önümüzdeki yıllarda gurbetçi sezonu öncesi yapılacak ortak çalışmalar ve işbirliği noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa