Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne ile Karaağaç arasındaki bağlantıyı sağlayan tarihi Meriç ve Tunca Köprülerinin bozulan zemin taş döşemeleri onarılacak. Eylül ayında başlayacak onarım boyunca her iki köprünün de trafiğe kapatılacağı belirtildi.

        Edirne Valiliğinin talebi ve Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun kararıyla Tarihi Meriç ve Tunca Köprülerinin eksilen, çatlayan ve hasar gören döşeme taşlarının onarımına başlanacak.

        Köprüler üzerindeki bozulmaların trafik güvenliğini tehlikeye soktuğu belirtilerek, araçların hasarlı kesimlerden geçişlerinde fren yapmalarının oluşturduğu dinamik etkilerin zarar vermesi nedeniyle basit onarımı ve değiştirilmesine Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Eylül ayı itibari ele başlanacağı belirtildi.

        Tarihi Meriç ve Tunca Köprüleri yapılacak onarım boyunca kapatılarak, trafik alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa