Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne’nin Meriç ilçesinde 2 kişi, ablasına 3 yıl önce emanet ettiği 130 bin TL değerindeki altının kuyumcuda sahte olduğunu öğrendi.

        Edinilen bilgiye göre, Subaşı beldesinde meydana gelen olayda Y.Ç. ve Z.Y. isimli şahıslar, ablaları R.Ö.’ye biriktirmiş oldukları altınları yaklaşık 3 yıl önce evinde muhafaza etmesi için verdi. Kurban Bayramı’nda emanet verdikleri altınları geri alan Y.Ç. ve Z.Y, koluna taktığı bileziklerin bileğine küçük gelmesinden şüphelenerek kuyumcuya giderken, hepsinin gerçek altınlarla desenlerine kadar benzer olduğunu fakat sahte olduğunu öğrendi. Olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmesinin ardından başlatılan soruşturmada, sahte olduğu değerlendirilen altınlar Uzunköprü’de başka bir kuyumcuya inceletildi. Z.Y. isimli şahsa ait 4 bilezik, 3 zincir ve 19 adet reşat altınının tamamının sahte ve tahmini değerinin 60 bin TL olduğu, Y.Ç. isimli şahsa ait 5 tel bilezik, 6 adet adana 3’lü burma, 1 geniş bilezik, 1 beşi bir yerde, 10 reşat altının sahte ve tahmini değerinin 70 bin TL olduğu tespit edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa