Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        -EDİRNE'nin Keşan ilçesinde jandarmanın durdurduğu 2 araçta, yasadışı yollarla Yunanistan'a çıkış yapmak isteyen FETÖ/PDY şüphelisi 2 kişi ile 1'i organizatör 4 kişi yakalandı.  

        Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Keşan'a bağlı Beyendik beldesi yakınlarında şüphe üzerine 2 aracı durdurdu. Araçlarda yapılan aramada, 2 kişinin FETÖ/PDY bağlantıları olduğu belirlendi. 2 şüpheli ile 1'i organizatör 4 kişi gözaltına alındı.

        Edirne İl Jandarma Komutanlığı'na götürülen araçlardaki şüphelilerin, Konya 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'terör örgütü kurmak veya yönetmek' suçundan aranma kararı bulun M.P. (30), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı emrinde kıdemli başçavuş iken KHK ile görevinden ihraç edilen ve hakkında İstanbul 11'inci Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'silahlı terör örgüne üye olmak' suçundan aranma kararı bulunan B.G. (37) ile akrabaları E.G. (36), M.G. (35), A.G.G. (30) ve organizatör F.K. (36) oldukları belirlendi. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada ise 1860 Euro, 66 lira, 1 cep telefonu ve 1 sim kart ele geçirildi. 6 şüphelinin jandarmadaki sorgularının sürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa