Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne’nin İpsala ilçesi Korucu köyünde 23 gün önce kaybolan Alzaymır hastası hala bulunamadı.

        2 Haziran Cumartesi günü saat 16.00 sıralarında "Tarla dolaşmaya gidiyorum" diyerek evinden ayrılan alzaymır hastası Ahmet Meriç (67), 23 gündür kayıp. Ahmet Meriç’in bulunması için jandarma ve AFAD ekiplerince yapılan aramalar sonuç vermezken, oğlu Fatih Meriç babasını bulma umuduyla aramaya devam ediyor.

        Babasının fotoğrafının basılı olduğu notları dağıtan Fatih Meriç, "2 Haziran’da babam akşam vakti geriye dönmeyince annem bizleri aradı. Biz de gece boyunca aramalarımızı sürdürdük. Arama çalışmalarımız yaklaşık 3 gün sürdü. Jandarma ekipleri, AFAD ekipleri de aramalarımıza destek verdi ama ne yazık ki bir ize rastlayamadık. Ne bir görene ne de bir duyana rastlamadık. Bir arabayla bir yere gitmiş olduğunu düşünüyoruz. Alzaymır rahatsızlığı olduğu için konuşmakta zorlanıyor. Parkinson rahatsızlığı olduğu için de yürümekte zorlanıyor. Bunun dışında başka rahatsızlığı yok" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa