Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne’nin İpsala ilçesinde yapılan Devlet Hastanesi yapılan törenle hizmete açıldı.

        İpsala Devlet Hastanesi açılış törenine, Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanı Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, İpsala Kaymakam Vekili Süleyman Bakan, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

        İpsala 30 Yataklı Devlet Hastanesi hizmet binası açılış töreni İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan yeni hastanenin İpsala İlçesi için olan önemi ve yeni hastanenin özellikleri ile ilgili bilgi verdi.

        Konuşmaların ardından kurdele kesen heyet yeni hastane binasını ve yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa