Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne’nin İpsala ilçesi Sarıcaali köyünde silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan şahısları Yunanistan’a kaçırmak isteyen organizatör tutuklandı.

        Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, şüphe üzerine bir otomobil takibe alındı. Araçta bulunan şahıslar Sarıcaali köyünde otomobili terk ederek kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonunda araç sürücüsü S.Ö., otomobilde bulunan Ankara Yenimahalle ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Açık Öğretim Okulunda Elektrik Öğretmenken 672 Sayılı KHK ile ihraç edilen, Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesinde halen devam eden davası olan, yurt dışına çıkma yasağı ve 'ByLock' kaydı bulunan Y.G., Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Öğretim Görevlisiyken 672 Sayılı KHK ile ihraç edilen, Iğdır 1. Ağır Ceza Mahkemesinde davası halen devam eden ve yurt dışı çıkış yasağı bulunan B.K., Tokat 1. Sulh Ceza Hakimliğinde silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranması bulunan, KIHBI/UYAP kaydı bulunan 'ByLock' kaydı olan F.B. ile çocukları T.İ.B., S.B. ve A.S.B. yakalandı.

        Olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmesinin ardından organizatör S.Ö., olay şüphelileri Y.G., B.K. ve F.B. gözaltına alındı. S.Ö., çıkarıldığı adli makamlarda tutuklanırken, diğer şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

        Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa