Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Valiliği tarafından “Modern Uygulamalar ve Yenilikçi Yöntemler ile Düzce Turizm Altyapısının Güçlendirilmesi” projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

        Etkinlikte Pürenli Yaylasıyla Balıkla yaylası arasındaki mesafe protokol eşliğinde yüründü. Etkinlikte Düzce Yürüyüş rotaları kitabı ve “ Yüzde 100 Doğadasın” tişörtlerinin dağıtımı yapılarak Düzce Mobil Uygulamasının İnternetsiz çalışma özelliği kullanılarak yürüyüş gerçekleşti.Yürüyüşe Düzce Valisi Dr Zülkif Dağlı,Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Mudurnu Taşkesti Belediye Başkanı Efrayim Özdemir’de katıldı.

        Düzenlenen yürüyüş programında konuşma yapan Düzce Valisi Dr Zülkif Dağlı “Bu manada yaylarımızı hep birlikte görüyoruz. Buralar nasıl daha fazla turizme kazandırılabilir. Kaldı ki biz İstanbul’dan buraya gelip burada kamp yapanları buraları bilenleri görmüş olduk. Amacımız buraları çok daha iyi tanıtmak. Düzce olarak çok stratejik bir konumdayız. Bu etkinlik artacak devam edecek ve ilimizi hem yakın çevredeki turizme kazandırmak ama asıl bir amacımız da Körfez ülkelerine dönük turizmine nasıl açabiliriz çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Yurtdışında körfez ülkelerin fuarlarına da katılıyoruz. İlimizi turizme açmak için hep birlikte uğraşıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa