Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce İl emniyet müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri emniyet kemeri ve araç kullanırken cep telefonu kullanıma yönelik denetimlerde 242 araca 93 bin 606 lira ceza kestiler.

        İçişleri Bakanlığı tarafından 'Bu yolda hep birlikteyiz' sloganı ile trafikte yeni bir proje başlatıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun "Her vatandaşımızın emniyet kemeri takmasını kesinlikle ve kesinlikle temin edeceğiz. Direksiyon başında cep telefonu kullanımını kesinlikle ve kesinlikle bitireceğiz" demesi üzerine Düzce il Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kentin çeşitli noktalarında uygulamalar yapıyorlar. Ekipler 48 saatte yaptıkları uygulamalarda bin 446 araç kontrol edilerek emniyet kemeri takmamaktan 57, telefonla konuşmaktan 9, alkollü araç kullanmaktan 12, sürücü belgesiz araç kullanmaktan 14, ehliyet yetersizliğinden de 4 araç sürücüsüne işlem yaptı. Yapılan uygulamada toplam 242 araca 93 bin 606 TL para cezası kesildi. Yapılan denetimlerin kesintisiz süreceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa