Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce Belediyesi Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkıları ile 15 Temmuz Parkında 2128 Eylül tarihleri arasında Açık Havada Sinema Keyfi günleri düzenleyecek.

        Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü Açık Havada Sinema Keyfi günleri düzenleyecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkıları ile 15 Temmuz Parkında 2128 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Açık Havada Sinema Keyfi günlerinde Türk filmleri yayınlanacak. Saat 19.30’da başlayacak olan etkinlikte Türk sinemasının baş yapıtlarından; Selvı Boylum Al Yazmalım, Züğürt Ağa, Hababam Sınıfı, Selamsız Bandosu, Gönderilmemiş Mektuplar, Babam ve Oğlum, Dondurmam Gaymak, Kabadayı, Eşkiya, Hafız Yusuf Efendi, Uzun Hikaye, Gönül Yarası, Beyaz Melek, Hababam Sınıfı Güle Güle izleyici ile buluşacak.

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, ücretsiz olacak olan açık hava sinema keyfine tüm Düzcelileri davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa