Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte hasta vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, vatandaşların evlerine konuk olmaya devam ediyor. Sık sık hasta ziyaretleri yapmaya özen gösteren Başkan Ay, Meclis Üyesi ve Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü Gönül Asuk, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç Başkurt ve müdürlük görevlileri ile birlikte vatandaşların evlerine konuk oldu. Hasta yatağında Başkan Dursun Ay’ı karşılarında gören Düzceliler belediyeden beklenti ve taleplerini bizzat Başkan Ay’a iletme fırsatı buldu. Vatandaşlardan ihtiyaçları konusunda bilgi alan Başkan Ay Sosyal Yardım İşleri yetkililerine hastalara karşı duyarlı ve ilgili olmaları konusunda talimat verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa