Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'nin Gölyaka ilçesi Şaziye köyünde Kurban Bayramı'nın 3. günü yol verme kavgası sonrasında 5 kişiyi yaralayan 2 şüpheli, jandarma ekiplerinin amansız takibi sonrasında yakalandı.

        Kurban Bayramı'nın 3. gününde meydana gelen olayda Gölyaka’nın Şaziye köyünde bir kahvehanenin önünde yol verme yüzünden kavga çıktı. M.BB. ve G.D. isimli şahıslar arasında önce sözlü olarak başlayan ardından da büyüyen kavgada silahlar çekilmişti. Kavgayı ayırmak üzere kahvehaneden dışarı çıkan M.N., M.D.,M.A.D. ve E.D. isimli kişiler silahla, R.E.G. isimli kişi de darp edilerek yaralanmıştı. 5 kişiyi yaralayan M.B.B ve G.D isimli şüpheliler daha sonra olay yerinden kaçtı.

        Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçan şahısların peşine düştü ve 24 saat geçmeden zanlıları yakaladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa