Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Akçakoca Karaburun sahilinde yüzen bir kadın dalgalar arasından son anda kurtarılarak hayata döndürüldü. Cankurtaran Kudret Altay 2.5 ayda 300 kişiden fazla kişiyi kurtardığını söyledi.

        Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Akçakoca'ya gelen B.C, Karaburun plajında denize girdi. B.C, Karaburun sahilinde dalgalar arasından son anda cankurtaran Kudret Altay tarafından kurtarılarak sahile çıkarıldı.

        Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından tedavi altına alınan B.C yaşama döndürüldü.

        Akçakoca’da yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki plajda yıllardır cankurtaranlık görevi yapan Kudret Altay, bu yaz sezonunda 2.5 ayda 300 kişiden fazla kişiyi kurtardığını belirterek, "Karaburun sahilimiz sığ deniz ancak çeken akıntı dalgalar oluşunda tehlike arz ediyor. Gelen misafirleri defalarca uyarıyoruz ancak yine de boğulma vakaları oluyor. Yıllardır tek başıma bir kilometre uzunluğundaki sahili jetski yardımıyla korumaya çalışıyorum. Çok yoruluyorum ama, insanları kurtarmak yaşama kazandırmak beni daha fazla sevindiriyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa