Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KURBAN Bayramı tatilinden dönüş yoluna geçenlerin trafikte güvenli gitmeleri için harekete geçen Muay Thai Milli Takım sporcuları, Düzce'de dinlenme tesislerinde pankartlarla gezerek, sürücüleri hız yapmama konusunda uyardı. Boks eldivenlerini takarak, yastığa yumruk atan sürücüler ise stres attı.

        Muay Thai Milli Takım Antrenörü Muhammed Bişgin ve sporcular, Düzce'de TEM yolundaki dinlenme tesislerine giderek 'Lütfen yavaş gidin evinizde sevdikleriniz bekliyor', 'Emniyet kemeri sıkmaz hayat kurtarır', 'Tatil dönüşü kabus olmasın' ve 'Enerjinizi gaz pedalıyla değil eldivenle atın' yazılı pankartlarla sürücüleri hız yapmamaları konusunda uyardı. Milli sporcular, bazı otomobil sürücüleri ile yanlarındaki yolculara boks eldiveni takarak, kısa süreli antrenman yaptırdı. Sürücüler, boks eldivenlerini takıp, milli takım sporcularının tuttuğu yumruk yastıklarına vurdu. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik, Tescil ve Denetleme Şubesi Müdürlüğü ekipleri de sporcuların olduğu alanda 'kırmızı düdük' uygulaması yaparak, otomobillerdeki çocuklara kırmızı düdük hediye etti. Ekipler, çocuklardan ebeveynlerini hata yapmaları durumunda kırmızı düdüğü çalarak, uyarmalarını istedi. Farkındalık projesinde yumruk yastıklarına vuran sürücüler, projeyi beğendiklerini söyledi. 

        Milli takım antrenörü Muhammed Bişgin, "Kurban Bayramı tatili boyunca birçok trafik kazası ve bu kazalarda hayatlarını kaybedenleri haberlerden gördük. Bu projeyi yapmaya karar verdik. Hız yapmak yerine daha yavaş gitmek çok zaman kaybettirmiyor. Ama sağlıklı bir şekilde eve gitmeye yarıyor. Ayrıca sürücülere eldivenlerle yumruk attırarak biraz olsun enerjilerini almayı hedefledik. Lütfen sürücülerimiz yavaş gitsin ve trafik terörünün kurbanı olmasın" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa