Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE'nin Akçakoca ilçesinde, uyarılmalarına rağmen dalgalı denize giren 1'i çocuk 3 kişi, çevredekilerin de yardımıyla cankurtaranlar tarafından boğulmaktan kurtarıldı.

        Olay, öğle saatlerinde, Melenağzı köyü mevkisinde meydana geldi. Denizin dalgalı olması nedeniyle uyarı yapan cankurtaran ve jandarma ekiplerine rağmen Yiğit Kıvrak (10), Ayşenur (30) ve Emine İlme (20) serinlemek için suya girdi. Akıntıya kapılan 3 kişinin çırpınışlarını gören çevredekiler, hemen denize atladı. Cankurtaranlar da harekete geçerek, denizden 3 kişiyi çıkardı. Boğulmaktan kurtarılan 1'i çocuk 3 kişi, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Akçakoca Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa