Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce D100 karayolu Yakabaşı köyü mevkiinde hafif ticari araç ile traktörün karıştığı kazada traktörde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı. Sağlık ekibi yaranan sürücüyü hayata döndürmek için uzun süre kalp masajı yaptı.

        Kaza, sabah saatlerinde D100 karayolu Yakabaşı köyü mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Recep Kırbay idaresindeki 34 FL 8301 plakalı hafif ticari araç, Mehmet Metin (73) idaresindeki 81 AB 135 plakalı traktörle çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile devrilen traktör bayramlaşmak için köylerine giden sürücü Mehmet Metin ve eşi Kadriye Metin’in üzerine düştü. Kadriye Metin kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, sürücü Mehmet Metin ise ağır yaralandı. Yaralı traktör sürücüsü sağlık ekiplerinin kalp masajı ile birlikte Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Mehmet Metin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa