Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce’nin Akçakoca ilçesi sahilinde serinlemek için girdiği denize boğulma tehlikesi geçiren ve vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan 75 yaşındaki tatilcinin kalbi durdu. Sağlık ekiplerince 30 dakika suni teneffüs yapılan şahıs, hastaneye sevk edildi.

        Edinilen bilgiye göre, Akçakoca’ya bir ay önce gelen ismi henüz belirlenemeyen 75 yaşındaki yaşlı şahıs, Değirmenağzı plajında denize girdi. Bir süre denizde ilerleyen şahıs, bir anda suda kayboldu. Şahsın suda batığını gören vatandaşlar hemen yardımına koştu. Vatandaşların yardımıyla denizden çıkarılan şahıs olay yerine çağrılan 112 acil yardım ekiplerine teslim edildi. Kalbi durduğu belirlenen şahsa, sağlık ekiplerince 30 dakika suni teneffüs yapıldı.

        Sağlık ekiplerinin verdiği mücadele sonrasında yaşlı adam, ambulansla Akçakoca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan şahsın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa