Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce’nin Çilimli ilçesinde geçtiğimiz sabah evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen İbrahim Yüksel'in bulunması için çalışma başlatıldı.

        Olay, geçtiğimiz sabah Çilimli ilçesi Söğütlü köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sabah namazı için evinden çıkan İbrahim Yüksel (83), bir daha evine dönmedi. Yaşlı adamın geri dönmemesi üzerine ailesi jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Çilimli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, AFAD ekiplerinde de destek istedi. Yaşlı adamın bulunması için jandarma, AFAD ve arama dernekleri DAKE ile UKSAR arama, tarama çalışmasına başladılar. Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaşlı adamın bulunması için aynı zamanda kadavra köpeği Gündüz’ü de bölgeye götürdü. Arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa