Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce sınırları içerisinde bulunan dört Orman İşletme Müdürlüğünde hizmet alım yoluyla görev yapan SMM Orman Mühendisleri ve Orman Endüstri Mühendislerine yönelik iki gün süreyle hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

        Düzce’de gerçekleştirilen hizmet içi eğitim seminerine, Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları, Orman Mühendisleri Odası MYK üyesi Mesut Güler ve ilgili orman işletme şefleri ile sivil topluk kuruluş temsilcileri katıldı.

        Orman İdaresi ve Planlama, İşletme Pazarlama ile Silvikültür ve Ağaçlandırma Şube Müdürlükleri konularının ağırlıklı olarak işlendiği eğitim semineri, sunumlar eşliğinde teorik ve arazide uygulamalı olmak üzere iki bölümden oluştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa