Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, TÜMSİAD tarafından, Düzce Belediyesi Erguvan sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltılı programa katıldı.

        Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Düzce Şubesi (TÜMSİAD) üyeleri’nin düzenlediği programla ilgili açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, “Tabi ki son zamanlardaki dövizdeki dalgalanmayı Sayın Başkanımız söyledi. Burada millet olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yastık altındaki dövizlerimizi bozduracağız. Birde yurtdışından mal almayı azaltacağız. Vatandaşlar olarak yurtdışı ürünlerini almayacağız ve her yıl yeni çıktı diye telefonlarımızı değiştirmeyeceğiz. Dışarıya sattığımız ürünleri daha da arttırarak dengeyi sağlayacağız. Dolayısıyla işadamlarımız da bu yönde beyanat veriyor. Yapacağımız iş budur” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa