Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Düzce Başkanı Hikmet Keskin beraberinde eşi Fatma Keskin, AK Parti Düzce İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İmran Aktepe ve Şehit Kıl Mahalle Muhtarı Dursun Topal, ile birlikte geçtiğimiz günlerde Hüseyin Kıl Mahallesinde çıkan yangın sonrasında mağdur olan Sevinç ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

        Ziyaret esnasında Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Şahsım ve Ak Parti ailesi olarak çıkan yangın sebebiyle mağdur olan kardeşimiz Cengiz Sevinç ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

        Olayla ilgili üzüntüsünü dile getiren Başkan Keskin, “Allah’a çok şükür ki ailenizden hiç kimsenin canına bir şey olmadı. Mağduriyetinizi gidermek adına Ak Parti olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya ve gereken yardımı yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

        Yangında evi zarar gören Cengiz Sevinç ise , “AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’e ziyaretlerinden ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah kimse yangın tehlikesi yaşamaz kötü bir hadise yaşadık ama sağ olsunlar, Düzce Belediyesi itfaiye ekiplerimiz, komşularımız ve sizler gibi dostlarımız yanımızda ve yaralarımız sarılıyor hamdolsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa