Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakoca Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim İşgören, fındık sezonu olması nedeniyle yabancı insanların arttığına dikkat çekerek üreticilerin ve esnafın mağdur olmaması için sahte paralara karşı dikkatli olmalarını istedi.

        İlçede fındık hasadının yapıldığı bu dönemde yabancıların kol gezdiğine dikkat çeken İşgören, “Yabancıların cirit attığı bir yaz aylarını yaşıyoruz. Özellikle 100 ve 200 liraya çok dikkat edilmesi gerekir. Fındık sezonu dolaysıyla ilçemize girip çıkan yabancıların yetkililer tarafından çalıştıkları mekanlarda kimlik kontrollerinin sık sık yapılması gerekir. Sahte paraların sahte olup olmadığını ilk etapta anlayamıyoruz. Dikkatlice bakıldığında küçük bir yazıyla geçersizdir yazıyor. Bu yazıya da dikkat etmek bayağı zor. Parayı aldıktan sonra öğrendiğimizde ise iş işten geçiyor" ifadelerinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa