Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakoca’dan Düzce istikametine seyreden otomobil, D655 Karayolu’nda yol kenarında park halindeki tıra arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan 6 kişi yaralandı.

        Kaza; akşam saatlerinde Akçakoca Düzce D655 Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Akçakoca’da denizden dönen A.Ö. idaresindeki 41 E 7517 plakalı otomobil, D655 Karayolu Yığılca ışıklı kavşakta yolun kenarında park halinde bulunan 34 BHY 672 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içinde bulunan sürücü A.Ö. ile otomobilde bulunan Ö.C.Ö., T.Ö., E.C., M.C. ve H.C. yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından kaza yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

        Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa