Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce’nin Gölyaka ilçesinde bir kuyumcuya girerek kolye ucu alma bahanesiyle 5 bin TL’lik altın çalan 4 kişilik şebeke Düzce Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Gasp Büro Amirliği ekiplerinin amansız takibi sonucu Balıkesir’de yakalandı.

        Olay, Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Cuma günü Düzce’nin Gölyaka ilçesinde bir kuyumcuya girerek kolye ucu alacağız bahanesiyle kuyumcuyu oyalayan 1 erkek 3 kadın, kuyumcunun dalgınlığından faydalanarak yaklaşık değeri 5 bin TL olan altını çaldı. Kuyumcu hırsızlığı fark ederek polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Gasp Bürosu ekipleri, Gölyaka İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ile birlikte özel ekip kurarak hırsızların peşine düştü. Kurulan özel ekibin yaptığı teknik inceleme sonucunda kuyumcudan hırsızlık yapan 4 şahsı ve hırsızlıkta kullandıkları aracın plakasını belirledi. Ardından şahısların gidebileceği güzergahtaki emniyet müdürlüklerine aracın plakasını veren Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Gasp Bürosu ekipleri aracın önce Sakarya’dan geçtiğini belirledi. Ancak şahısların ve aracın peşini bırakmayan özel ekip, aracın Balıkesir il sınırlarına girdiğini belirledi. Balıkesir ile irtibata geçen polis ekipleri aracın Balıkesir Altıeylül Jandarma ekipleriler tarafından alındığını öğrendi. Bunun üzerine Balıkesir Altıeylül Jandarma Komutanlığına giden polis ekibi burada hırsızlığa karışan N.F. isimli erkek şahısla birlikte E.Ç., S.Ç. ve S.Z. isimli kadını alarak Düzce’ye getirdi. Şahısların yapılan GBT sorgusunda ise çeşitli zamanlarda hırsızlık ve dolandırıcılık suçundan çok sayıda sabıkaları olduğu belirlendi. Şahıslar Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Çilimli Cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa