Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatil sezonunun başlaması ile birlikte tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği Akçakoca’ya yolunda polis güvenli trafik akışlını sağlamak için yoğun güvenlik önlemi alıyor. Gün içerisinde trafik uygulaması yapan Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, özelikle ağır vasıtaları denetleyerek sürücülere uyarılarda bulunuyor.

        Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi tatilcileri Akçakoca’ya yönlendirdi. Günübirlik tatilciler Akçakoca yolunda yoğunluk yaşanmasına yol açarken, D655 Karayolu trafiğin de artırdı. Sürücülerin daha kontrollü seyretmesi ve üzücü kazaların yaşanmaması için harekete geçen Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri yolda özellikle ağır vasıtalar üzerinde denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, özellikle kamyon ve tır araçları üzerinde uygulama yaparak, trafik güvenliğini sağlamaya çalışıyor. Ekipler yol güzergahında kurdukları uygulama noktalarında sürücülerin evraklarını kontrol ederken, sürücüleri araçlardan indirerek uyku ve rehavet hallerini de gidermeye çalışıyor.

        Tatilcilerin daha güvenli olarak gidecekleri yerlere ulaşmalarının sağlanması için ekipler D655 karayolu üzerinde düzenli olarak uygulama yaparken, uykulu ve yorgun olan sürücülerin mutlaka yol kenarlarında dinlenmeleri, aşırı sıcak nedeniyle direksiyon başında bunalan sürücülerin kısa süreli molalarla rahatlamaları ve trafik kurallarına uymaları uyarıları da yapılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa