Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü Toptepe A Tipi Mesire Alanının Yenilenmesi Projesi kapsamında yapılması planlanan Restorant, Seyir Terası, Konaklama Evleri ve Peyzaj düzenlemesine ait inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

        Restoranın Ramazan Bayramı'nda, seyir terası, konaklama tesisleri ve diğer ünitelerin 2 ay içinde tamamlanarak hizmete girmesinin hedeflendiğini belirten Gölyaka Orman İşletme Müdürü Mevlüt Arslan, Gölormanı Köyü sınırlarında bulunan Efteni gölü manzaralı ve ormanlık alan içerisindeki mesire yerinin ulaşımının rahat ve konum itibariyle çok özel bir yerde olduğunu, ayrıca doğal ortamda Ahşap evlerde konforlu konaklama imkanı sunması ile Gölyaka'da Ekoturizmin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa