Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, kendi köyü olan Cumayeri Avlayan köyünde her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen iftar programına katıldı.

        Düzce’nin Cumayeri İlçesi Avlayan köyünde geleneksel olarak düzenlenen iftar programına AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, İlçe Başkanı Musa Birdal, İGM üyeleri, partililer ve Avlayan köyü sakinleri katıldı.

        Her sene geleneksel olarak yapılan iftar programı hakkında bilgi veren AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Avlayan Köyü benim köyüm ve sokaklarında büyüdüğüm köyümün sakinleri ile birlikte iftar açmanın mutluluğu bambaşka. Yoğun tempo içinde bu tür duraklar iyi oluyor. Kendi köylülerimle birlikte sohbet edebiliyoruz, eski günleri yad ediyoruz. Dolayısıyla Ramazan ayının maneviyatı içinde birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz” ifadelerinde bulundu.

        AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, iftar programının ardından ilçe teşkilatı ile istişarelerde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa