Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'nin Gümüşova ilçesinde, cenaze evine Kur’anı Kerim okumak için giden imamın çıkan kavgada tüfekle vurarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 1 kişi adliyeye sevk edildi.

        Olay, Gümüşova ilçesi Yıldıztepe köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Gümüşova ilçesi Ardıçlı köyü cami imamı olan Salih Gönül, Yıldıztepe köyündeki bir cenaze evine Kur’anı Kerim okumak için gitti. Bu sırada cenazede henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga sırasında Serhat P. isimli şahıs tüfekle tartıştığı kişiye ateş etmek istedi. Tüfekten çıkan saçmalar kavgayı ayırmaya çalışan imam Salih Gönül’ün boynuna ve kafasına isabet etti. Etrafta bulunanlar durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan imam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yandan, olay yerine gelen jandarma ekipleri Serhat P.’yi ve olayda kullandığı tüfeği ile yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıs Gümüşova İlçe Jandarma Komutanlığı’nda yapılan sorgusunun ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa