Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce’nin Gümüşova İlçesine bağlı köyde cenaze evine giden imam çıkan kavgada vurularak hayatını kaybetti.

        Olay; Akşam saatlerinde Düzce’nin Gümüşova İlçesi Yıldıztepe köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gümüşova İlçesi Yıldıztepe köyünde bir cenazeye kuran okumak üzere Ardıçlı köyünde imam olarak görev yapan Salih Gönül de gitti. Bu sırada cenaze evinde henüz belirlenemeyen bir sebeple kavga çıktı. Kavga sırasında K.S. isimli şahıs evinden av tüfeğini alarak tartıştığı kişilere ateş etmek istedi. Tüfekten çıkan saçmalar, kavgayı ayırmaya çalışan imam Salih Gönül’ün boynuna ve kafasına isabet etti. İmamın vurulduğunu gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından yaralı imam Salih Gönül, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaralı imam kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Olay yerine gelen jandarma ekipleri K.S.’yi ve olayda kullandığı tüfekle birlikte gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa