Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı İş adamı Zafer Gündüz seçim çalışmaları kapsamında teşkilatları ziyaret etti.

        Düzce'yi marka şehir yapma adına hazırlattığı projenin detaylarını ilçe teşkilatları ile paylaşan Gündüz, akademik projenin hayata geçirilmesi adına ilçe teşkilatlarından destek istedi.

        Düzce'nin dışarıda halen depremle anıldığını hatırlatan Gündüz, "Bu algının değişmesi gerekiyor. Düzce'nin tarihi ve doğal güzellikleri ile anılması ve bilinmesi durumunda turist çekebilir. Bu sayede yatırımcı çekmemiz de çok kolaylaşacaktır" dedi.

        24 Haziran seçimlerinin önemine de değinen Gündüz, bu seçimlerin ülkenin geleceği açısından tarihi bir dönüm noktası olacağını söyledi. Gündüz, tüm teşkilat üyelerinin seçim gününe kadar canla başla çalışması gerektiğinin altını çizdi.

        "Gün Birlik Günüdür" Diyen Gündüz, seçim çalışmalarında tüm adaylara başarılar diledi. Gündüz, ''Hepimizin ortak amacı partimizin oy oranını daha da arttırmak olmalı'' diye konuştu.

        Gündüz, seçim çalışmaları kapsamında Merkez ilçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Kaynaşlı, Gölyaka, Gümüşova, Cumayeri, Boğaziçi ve Akçakoca ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa