Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek, Galatasaray antrenmanına moral ziyaretinde bulundu - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında 3 Kasım Cuma günü sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı kulübün antrenmanı, Dursun Özbek tarafından da izlendi.

        Başkan Özbek, Gençlerbirliği maçı öncesi teknik direktör Igor Tudor, teknik heyet ve oyunculara başarılar diledi. Oyunculara ve teknik heyete seslenen Özbek'in, "Son haftalardaki puan kayıplarını kafaya takmayın, siz bu ligin en iyi, en formda ekibisiniz. Lider takımsınız ve sene sonunda sizin şampiyon olacağınıza inanıyorum" dediği öğrenildi.

        Başkanın ayrıca Süper Lig'in 9'uncu haftasında oynanan Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Younes Belhanda ile de özel olarak konuştuğu ve yıldız oyuncuya destek verdiği belirtildi.

        REKLAM

        Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın, ısınma hareketleriyle başladığı bildirildi.

        Futbolcuların, topa sahip olma çalışmasıyla sürdürdükleri idmanı, taktik organizasyonların ardından yaptıkları çift kale maçla tamamladıkları belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa