Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: İstanbul'da bir kişi başka aracı kriko ile parçaladı
        .png
        .png

        İstanbul Küçükçekmece'de E-5 karayolu üzerindeki Beşyol Durağı'nda dün durakta bulunanları dehşete düşüren görüntüler yaşandı. HABERTURK.COM takipçisi tarafından paylaşılan görüntüde iddiaya göre bir trafik magandası, tartıştığı sürücünün aracını kriko (kaldırıcı) ile adeta parçaladı. Otomobilin sahibinin şikayetinden sonra 3 saldırgan, Ümraniye'de yakalanarak gözaltına alındı.

        Küçükçekmece, Beşyol mevkisinde sağ şeritte bulunan bir otomobile bir kişi ön kaportasına kriko ile defalarca vurdu. Ardından aracın sağ ön ve arka camını, aynasını tuzla buz etti. Şüpheli daha sonra aracın sol tarafına geçip aracın sol aynasını ve camlarını kırdı. Bu sırada saldırganın yanında iki kişi daha vardı.

        REKLAM

        KORNA ÇALANA KÜFÜR

        Saldırgan ile yanındaki iki arkadaşı bir dakika süren bu olayın ardından park halindeki araçlarına yöneldi. Ancak yola çıkarken önüne kırdıkları başka bir aracın sürücüsünün kornaya basması üzerine gruptan arkada oturan bir kişi kapıyı açıp, kendilerine korna çalan sürücüye küfür etti. Diğer sürücünün durması üzerine grubun içinde olduğu araç akan trafiğe girerek gözden kayboldu. Dehşet dakikalarına tanık olan ve videoyu çeken bir kadının ise, "Allah'ından bulsun. Çekebiliyorsan plakasını çek, hâlâ söyleniyor" dediği duyuldu. Şüpheliler araçlarına binip olay yerinden uzaklaştı.

        YAKALANDILAR

        Otomobil sahibinin şikayeti üzerine zanlılar V.P. (32), T.Ö. (26) ve H.İ.Ş. (25) Ümraniye'de yakalanarak gözaltına alındı. İddiaya göre 3 zanlı zarar verdikleri otomobili satın almak istemiş ve test sürüşü sırasında otomobil arızalanınca satıcıyla tartıştı. Otomobilin deneme sürüşü sırasında arızalanması üzerine 3 zanlı otomobilin sahibini darp etti ve zanlılardan biri de kriko ile otomobile zarar verdi.

        Satın almak istedikleri otomobil arızalanınca, otomobil sahibini darp eden, otomobile de zarar veren 3 saldırgan Ümraniye'de düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa