Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Tiyatro ‘Dogville’ sahnelendi

        Danimarkalı yönetmen Lars von Trier’in kült filmi ‘Dogville’in oyunu Türkiye’de ilk kez İstanbul alternatif sahnesi Glass Room’da seyirciyle buluştu. Kayhan Berkin’in yönettiği ve başrollerini Rüzgar Aksoy, Ece Çeşmioğlu gibi genç yıldızların yanı sıra usta oyuncu Şerif Erol’un da paylaştığı oyun, şiddetli ve tehlike dolu dakikalar yaşattığı seyirciler tarafından ayakta alkışladı.

        ‘Dogville’in yönetmeni Kayhan Berkin’in oyunun ardından düzenlenen partide gelen güzel tepkiler üzerine: ‘Sahnelenmesi oldukça zor olan oyun için titizlikle çalıştık. Çabalarımızın karşılığında aldığımız olumlu tepkiler bizi çok mutlu etti. Seyircimize ve oyunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.’ dedi.

        REKLAM

        Seyircisinden tam not alan, gerilim dolu dakikalar yaşatan oyunun hikâyesi, peşindeki mafyadan kaçan 'Grace’in barınmak amacıyla Colorado’da Dogville adlı küçük bir kasabaya sığınmasıyla başlar. Sakin bir yaşam süren Dogville halkının hayatı birdenbire kasabaya gelen bir kadınla değişmiştir. Grace’in kasabada yaşadığı çarpıcı ve trajik olayları konu alan oyun, insan doğasının en ürkütücü taraflarını gözler önüne seriyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa