Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mücahit YOLCUNurettin FİDANCAN/DİYARBAKIR, (DHA)DİYARBAKIR'da, terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocukları için yaklaşık 9 aydır HDP il binası önünde oturma eylemini sürdüren 134 aile, Ramazan Bayramı'nı buruk kutladı.

        Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarına kavuşmak isteyen 134 aile, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde 265 gün önce başlattığı oturma eylemini, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kaldıkları otelde sürdürüyor. Otelin lobisinde bir araya gelen aileler, Ramazan Bayramı'nı buruk kutlarken, en büyük bayramı çocuklarına kavuşacakları gün yaşayacaklarını söyledi.

        Çocuklarından ayrı bir bayramı daha geçiren aileler, sokağa çıkma kısıtlamasının ardından HDP il binası önündeki oturma eylemini sürdüreceklerini belirtti. DHA-Genel Türkiye-Diyarbakır Mücahit YOLCU, Nurettin FİDANCAN

        2020-05-24 16:04:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa