Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Payaspor ile deplasmanda yapacağı maça odaklandı.

        Yeşil kırmızılı ekip, Anagold 24 Erzincanspor karşısında elde ettiği başarıyı Payaspor deplasmanında da sürdürmek istiyor. Seyrantepe Spor Tesislerinde zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil kırmızılı ekipte, futbolcuların moralli oldukları gözlendi. Koşu ile başlayan idman, yarı sahada çift kale maçla devam etti. Kalecilerin ayrı çalıştığı idman yaklaşık 2 saat sürdü. Diyarbekirspor, bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek. Ligdeki en son galibiyetini 12. hafta maçında Çorum Belediyespor’u sahasında 10 yenerek alan Diyarbekirspor, bu karşılaşmadan sonra yaptığı 9 müsabakadan 4 beraberlik, 4 yenilgi ve 1 galibiyet aldı.

        Karacabey Belediyespor’a 13. hafta maçında deplasmanda 10 mağlup olan yeşil kırmızılı ekip, sahasında oynadığı müsabakalarda da berabere kaldı. Ankara Adliyespor ve 1461 Trabzon ile 11’lik sonuçlarla sahasında berabere kalan Diyarbekirspor, Turgutluspor’a da 22 kalmıştı. Diyarbekirspor, deplasmanda Muğlaspor’a 30, Gölcükspor’a 20 ve Halide Edip Adıvarspor’a da 10 yenilmiş, Fatsa Belediyespor’la da 11 berabere kalmıştı. Geçen hafta Anagold 24 Erzincanspor’u 20’lık sonuçla mağlup eden Diyarbekirspor, galibiyet özlemine son verdi. Son 9 lig maçında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alan Diyarbekirspor, şuan 29 puanla ligin 7’nci sırasında bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa