Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenişehir ilçesinde semt pazarını ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Hemşehrilerimizin göstermiş oldukları ilgi ve samimiyet bize her zaman güç veriyor" dedi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenişehir ilçesinde esnaflarla bir araya geldi. Başkan Atilla, Kurt İsmail Paşa Sokakta kurulan semt pazarı esnafına hayırlı işler diledi, esnaflarla sohbet etti. Pazarda alışveriş yapanlarla da görüşen Başkan Atilla, talepleri dinledi. Şehrin her kesimiyle sürekli görüştüklerini vurgulayan Başkan Atilla, "Mesaimizi hemşehrilerimizin arasında geçiyoruz. Şehrimizin her noktasında halkımızla bir araya geliyor, belediyecilik hizmletlerini istişare ediyoruz. Halkımızın beklentilerini görüyoruz, buna göre de çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımızda vatandaşlarımızın duasını almak en büyük amacımızdır. Hemşehrilerimizin göstermiş oldukları ilgi ve samimiyet bize her zaman güç veriyor” dedi.

        Vatandaşlar ise Başkan Atilla'ya hizmetler nedeniyle teşekkür etti, Başkan Atilla'nın sorunlara hızlı ve kalıcı çözümler getirdiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa