Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediyesi, 69 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek olan Diyarbakır Tanıtım Günleri için hazırlıklarını tamamladı.

        Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek olan Diyarbakır Tanıtım Günleri için hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Başkan Yüksel, “Bismil’in saklı potansiyelini ve sahip olduğu yerel dinamikleri harekete geçirmek amacıyla 69 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Diyarbakır Tanıtım Günleri’nde ilçemizi en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarımızı tamamladık. Tanıtım günlerinde standımızı ziyaret edecek olan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak, ilçemizin tarihi ve kültürel dokumuzu, yöresel ürünlerimizi, tarımsal ürünlerinizi ve coğrafik güzelliklerini tanıtacağız” dedi.

        Tanıtım günlerinin büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Yüksel, şunları söyledi:

        “Siyasi, bürokrat, STK’lar ve halkımızla tanıtım günlerinde olacağız. Diyarbakır’ın sahip olduğu değerleri bir bütün olarak tanıtma fırsatı bulacağız. Bismil’in, tarımsal ürünlerinden ve tarihi kalıntılarına kadar görücüye çıkacak. Ankara’da yaşayan tüm Diyarbakırlıları tanıtım günlerine standımıza bekliyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa